Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ


Φίλες και φίλοι
       Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Σε 6 μέρες από σήμερα ξεκινούν  στην πόλη μας τα 16α Ακριτίδεια 2013. Το Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης. Όλα είναι έτοιμα και με χαρά και ανυπομονησία σας περιμένουμε όλους να ξεκινήσουμε μαζί το Πρωτάθλημα.  
          Επειδή όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας στόχος μας σ’ αυτή τη διοργάνωση δεν είναι μόνο η επιτυχία στο  αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά η όσο το δυνατό πιο ευχάριστη διαμονή στην πόλη μας. Να τη δείτε, να τη γνωρίσετε, να το χαρείτε και να επιστρέψετε στον τόπο σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.
           Στα πλαίσια αυτά και για διευκόλυνσή σας ανεβάζουμε σήμερα 5 νέες αναρτήσεις όπου υπάρχουν φωτογραφίες των γηπέδων, και πληροφορίες για ό,τι αξιόλογο μπορείτε να δείτε στην πόλη μας και το νομό μας. Μετέωρα, Πύλη, Πόλη των Τρικάλων.
          Οι λέξεις με μπλε χρώμα και υπογράμμιση είναι υπερσύνδεσμοι (link). Πατώντας πάνω και με Ctrl και αριστερό κλικ σας μεταφέρουν  σε ιστοσελίδα με Χάρτη της Περιοχής των Τρικάλων. Εκεί  υπάρχουν σύμβολά με πληροφορίες για τα γήπεδα, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, τα αξιοθέατα, τα καφέ, τους  χώρους  της συνεστίασης και των εκδηλώσεων κ.ά. Πατώντας αριστερά σας μεταφέρει στην ακριβή τοποθεσία και τις πληροφορίες για να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα και να προγραμματίσετε την παραμονή σας.
           Με  την ευκαιρία σας γνωστοποιούμε πως – όπως συνηθίζεται σε όλες τις διοργανώσεις -  μόνο στη συνεστίαση της Τετάρτης 26 Ιουνίου θα υπάρχει είσοδος 13 ευρώ στην οποία περιλαμβάνεται πλούσιο μενού και άφθονο δωρεάν ποτό.  Όλες οι άλλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
          Τα πρωινά συναντήσεις για καφέ με ειδικές τιμές στην Ασκληπιού, στα καφέ ΦΙΛΙΟΝ, BAR ROUGE και  CAPRINUS. Πέμπτη Παρασκευή βράδυ, μετά τις εκδηλώσεις, ποτό στο ΦΙΛΙΟΝ.

       Διαβάστε τα λοιπόν με προσοχή, εξερευνήστε τα, πλαισιώστε τις εκδηλώσεις μας  και απολαύστε τη διαμονή σας στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)