Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

HABEMUS DIORGANOTRIAM...


   Πώς λέμε Habemus Papam; Καμία σχέση φυσικά! Απλά έχουμε διοργανώτρια πόλη για τα 17α Ακριτίδεια 2014. Και το όνομα αυτής:  ΠΡΕΒΕΖΑ. Η συνέλευση των αντιπροσώπων – πολύ ιστορικό ακούγεται αυτό – αποφάσισε το επόμενο Τουρνουά να γίνει στην όμορφη περιοχή της Πρέβεζας. Οι φυσικές ομορφιές της, η θάλασσα που μας έλλειψε φέτος, και ιδίως τις γυναίκες αλλά και η διάθεση των συναδέλφων της Πρέβεζας είναι νομίζω οι εγγυήσεις για ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα.
     Συγχαρητήρια παιδιά. Οργάνωση, δουλειά και … κουράγιο και είναι βέβαιο πως θα πετύχετε. Ελπίζουμε και πιστεύουμε  πως θα διοργανώσετε του χρόνου ένα Πρωτάθλημα αντάξιο και καλύτερο των προηγούμενων. Ένα Τουρνουά, ενός θεσμού, που όσο πάει αντί να φθίνει, σε πείσμα των καιρών αυτό γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο. Κι αυτό είμαστε σίγουροι πως θα το συνεχίσετε και σεις.
     Από μας  θα έχετε κάθε βοήθεια σε κάθε βήμα σας.
Καλό αντάμωμα λοιπόν του χρόνου όλοι, κι αν μπορο ύμε, κι ακόμα περισσότεροι στην όμορφη ΠΡΕΒΕΖΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)