Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

   Πλησιάζει σιγά-σιγά ο καιρός για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που φέτος θα γίνει στην Πρέβεζα. Η ομάδα μας άφησε στην άκρη τα μεταξύ της παχνίδια και άρχισε τα φιλικά με άλλες ομάδες στα πλάισια της προετοιμασίας της. Έτσι την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 5.00 το απόγευμα, έγινε στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου φιλικός αγώνας με την ομάδα των Παλαιμάχων Μετσόβου. Παλιοί γνωστοί, μιας και είχαμε ξαναπαίξει και εδώ και στο Μέτσοβο. Το παιχνίδι ήτανε αμφίρροπο - το Μέτσοβο είχε μια πολύ καλή ομάδα - και έληξε 1 - 1. Προηγήθηκαν νωρίς οι φιλοξενούμενοι και ισοφαρίσαμε με τον Καραγιώργο. Στο έξτρα πενταλεπτο που παίξαμε η ομάδα μας πέτυχε άλλα δυο γκολ (!!!) και κερδίσαμε 3-1.
   Μετά το τέλος του παιχνιδιού βρεθήκαμε με τα παιδιά του Μετσόβου στην ταβέρνα Μπαρμπα-Νικόλας και μεταξύ φαφγητού, κρασιού και μπύρας τα είπαμε λιγάκι.
   Η επόμενη συνάντηση, κάπου μέσα στο Μάιο, θα είναι στο Μέτσοβο στα πλαίσια ενός τουρνουά που ετοιμάζουν με Παλαίμαχους Μετσόβου, Δασκάλους Τρικάλων, Παλαίμαχους Ποντίων Βέροιας και Παλάιμαχους Θεσπρωτίας.
   Θα είμαστε εκεί. Καλό Πάσχα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)