Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

   Μιας και πλησιάζουν Άγιες Μέρες  είπαμε να αφήσουμε κατά μέρος τις εμφύλιες συρράξεις - κάτι σαν εκεχειρία δηλαδή - και να διοργανώσουμε ένα πασχαλινό τουρνουά. Αν και καλό θα ήταν να τελειώνουμε μ' αυτό. Αλλά κάποιοι, ονόματα κι ομάδες δε λέμε, μόλις το άκουσαν άρχισαν να ...βροντάνε. Φοβήθηκαν μην πάρουν τα βάια. Εξάλλου ο ξιφίας έχει πάρει το δρόμο του.
   Τέλος πάντων. Θα είναι ένα τουρνουά τριών ομάδων - κοσμοπλημμύρα δηλαδή. Κάποιοι  θα φέρουν και τα παιδιά τους. Γεράσαμε ρεεεε!!! (Καρανίκας, Γκουσδοβάς, Μπαρμπάτσης, Τσίντζιος juniors).
   Οι ομάδες χωρίστηκαν δίκαια και ισότιμα και για να μην υπάρξει καμιά λαθροχειρία από μέρους του Νταούλα την τελευταία στιγμή, τις βλέπετε παρακάτω.
    Στο πνεύμα πάλι των ημερών οι τρεις ομάδες πήραν και τα ανάλογα ονόματα. Η πρώτη ομάδα ΑΡΝΑΚΙΑ (κριάρια δηλαδή), η δεύτερη ΛΑΓΟΙ και η τρίτη ΚΟΤΟΥΛΕΣ. Δείτε και ταβ σήματά τους...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)