Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟ



   Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου  με πολύ μεγάλη συμμετοχή, (τρεις ομάδες δασκάλων και με πάγκο) έκαναν οι δάσκαλοι των Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι σήμερα Τρίτη 15 Απριλίου 2014. Οι πράσινοι (αρνάκια), οι άσπροι (λαγοί) και οι κόκκινοι (κοτούλες) παίξανε ωραίο ποδόσφαιρο και αποδείχθηκαν ισοδύναμες οι ομάδες (τι χωρισμό έκανες πάλι ρε Νταούλα!!!) αφού τα αρνάκια(πράσινοι) έφεραν το 2 2 με τους λαγούς (άσπροι) και 1 -1 με τις κοτούλες (κόκκινοι) μιας και κατάφεραν οι κόκκινοι να ισοφαρίσουν την τελευταία στιγμή και να λήξει το ματς με 1 1.
    Στη συνέχεια οι άσπροι έπαιξαν με τους κόκκινους με αποτέλεσμα οι κόκκινοι και πάλι να ισοφαρίσουν την τελευταία στιγμή και να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα σε 1 1.
   Οι νεολαίοι (Τσίντζος Λεωνίδας , Γκουσδοβάς Νίκος , Μπαρμάτσης  Γιώργος και Σκούτας ) ήταν αυτοί που έκαναν  τη διαφορά αφού η ταχύτητά τους , αλλά και η τεχνική τους κατάρτιση είναι τέτοια που δεν μας επέτρεπε να τους κυνηγήσουμε . (και πού να τους φτάσεις άραγε!!! Χαμένος κόπος!) Μακάρι να μπορούσαμε να τους είχαμε πάντα στην ομάδα μας , θα έδιναν άλλη πνοή και θα παίρναμε κάποιες ανάσες και εμείς τα παππουδάκια πλέον.
   Τέλος πάντων όμως , το τουρνουά είχε γιορταστικό χαρακτήρα , παίξαμε, το χαρήκαμε, φάγαμε και τα γλυκά μας στο τέλος (προνόησε γι’  αυτό ο ταμίας μας να μας γλυκάνει λίγο λόγω των ημερών και καλά έκανε) και φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι αφού δεν βγήκε κανένας χαμένος. Όλοι καλοί δηλαδή!!!

Έτσι η βαθμολογία διαμορφώθηκε σε :
Αρνάκια  -  λαγοί   2 -2
Αρνάκια  -  κοτούλες  1  -  1
Λαγοί  -  κοτούλες  1  -  1

Καλύτεροι  στα σημεία αποδείχθηκαν οι λαγοί με τα αρνάκια.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)