Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ



    Λουκουμάκι ήταν τελικά το γουρουνόπουλο(Μπράβο Καραγιώργο το τάισες καλά), και συνοδεύτηκε με καλό κρασάκι και με άλλα σαλατικά. Τόσο καλό που μερικοί ίσως επειδή έφαγαν αρκετό,(γιατί πραγματικά ήταν αρκετό)  ή έφαγαν λαίμαργα γιατί δεν ήξεραν ότι υπάρχει και δεύτερος γύρος με σουβλάκι, με μπιφτέκι κ.α , απ’ ότι είδα χρειάστηκε να κάνουν και μερικούς γύρους το τετράγωνο στη συνέχεια για να χωνέψουν!!! Όπως και να ‘χει όμως δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό για να καταλάβετε.  takisgousdovas@hotmail.com










Και το βραβείο της χρονιάς το κέρδισε ο Σάκης, που ψηφίστηκε απ' όλους ως ο καλύτερος μάγειρας ποδοσφαιριστής, κερδίζοντας τον σκούφο του Μαμαλάκη. Η φωτογραφία για του λόγου τ αληθές.

ΑΠΟΨΕ (Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου) ΤΡΩΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ



   Το γουρουνόπουλο μπήκε  είδη στην ψησταριά. Έφτασε επιτέλους η ώρα για το φαγοπότι. Σήμερα, ημέρα Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου και από ώρα εννέα και μετά, στην ταβέρνα του Μπαρμπανικόλα  στα Μανάβικα, νικητές και νικημένοι να είμαστε όλοι εκεί, χωρίς πράσινες και κόκκινες φανέλες, αλλά με όρεξη για φαγητό και κρασάκι ωραίο.
   Υ.Γ : Όποιος έχει φωτογραφίες από τα παλιά (από ποδόσφαιρο κυρίως από Θήβα) ας τις φέρει να τις σκανάρω (και θα τις πάρει πάλι ), για να φτιάξω ένα βιντεάκι με υλικό από τα παλιά.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Α Ν Α Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ



   Αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη ίσως το τραπέζι για το γουρουνόπουλο, για το οποίο είχαμε πει ότι θα γινόταν αυτή την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου. Καραγιώργοοοοοοο!!!  Μην το ταΐζεις πολύ και κάντο λίγο δίαιτα, γιατί  ώσπου να το φάμε, μάλλον δεν θα είναι γουρουνόπουλο, αλλά θα γίνει σκρόφα!!! 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗ



  Επίσημα πλέον και με τη βούλα της κλήρωσης του κρατικού λαϊκού λαχείου, Κεραυνός θα ονομαστεί  η ομάδα του Νταούλα και Αστραπή η ομάδα του Μπαρμπάτση, αφού ο λήγοντας ήταν το 5. Χαμός θα γίνεται δηλαδή αφού θα αστράφτει ο Μπαρμπάτσης και θα βροντάει ο Νταούλας!!! Αγώνας της σειράς αυτής  με αστραπές και βροντές αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο. Είδωμεν λοιπόν.


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)