Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

"Έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Δήμου"

Βαρύ πένθος σήμερα για τα Τρίκαλα, την κοινωνία των δασκάλων, την ομάδα μας. Έφυγε από κοντά μας, σήμερα το μεσημέρι, ο αγαπητός συνάδελφος Νίκος Δήμου σε ηλικία μόλις 55 ετών. Ένας πρόωρος και άδικος χαμός για το Νίκο. Για έναν εξαιρετικό συνάδελφο και έναν καλό φίλο που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και έναν καλό λόγο για όλους.
   Ο Νίκος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα μας (έπαιζε πιο παλιά τερματοφύλακας) είτε σαν παίχτης, είτε σαν φίλαθλος,  είτε σαν μουσικός. Πλαισίωνε τη μουσική ομάδα του με πολλή χαρά και πάντα αφιλοκερδώς σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας μαζί με τα άλλα παιδιά της μουσικής ομάδας του Συλλόγου μας, τη γυναίκα  του τη Δέσποινα Παπαδοπούλου -Δέσποινα, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια - τον Νίκο τον Πούλιο, τον Λεωνίδα τον Πλαστάρα και τον Αλέκο τον Κόφα. Το καλοκαίρι εξάλλου είχαν ένα μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δασκάλων με το όμορφο πρόγραμμά τους στη συνεστίαση όλων των αποστολών την πρώτη μέρα της διοργάνωσης και τη μουσικοθεατρική παράσταση στο Φρούριο. Όπως επίσης και στον πρόσφατο χορό του Συλλόγου μας όπου και τιμήθηκαν από το Σύλλογό μας για την επι χρόνια προσφορά τους.
   Καλό ταξίδι, φίλε Νίκο, κι εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα. Είτε με το μόνιμο χαμόγελο του φίλου και συναδέλφου, είτε σαν φίλαθλο είτε με τα γάντια του τερματοφύλακα είτε με τον μπαγλαμά και το λαούτο που τόσο αγαπούσες.






Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)