Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟ



   Η μουσική ομάδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων διοργάνωσε στο Πνευματικό Κέντρο την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2015 μια εκδήλωση μνήμης για τον συνάδερφο Νίκο Δήμου που έφυγε πρόωρα πριν από ένα χρόνο από την ζωή.


   Συγκινητικές στιγμές βίωσαν όσοι παραβρέθηκαν (και δεν ήταν λίγοι) σ’ αυτό το ετήσιο μνημόσυνο για το ιδρυτικό μέλος της μουσικής ομάδας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο, όπου ο αείμνηστος Νίκος, αναφερόταν στην δημιουργία της Μουσικής ομάδας του Συλλόγου. Στη συνέχεια ο συνάδερφος Γιώργος Βαϊου, μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, προλόγισε την εκδήλωση, πριν αρχίσουν να ακούγονται αγαπημένα τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών. Η εκδήλωση έκλεισε με πολλά και ωραία τραγούδια όπως θα ήθελε εξάλλου και ο εκλιπών και μ’ αυτόν τον τρόπο πραγματικά δικαιώθηκε ο τίτλος της εκδήλωσης «Όλα σε θυμίζουν».
   Εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα φίλε Νίκο, είτε με το μόνιμο χαμόγελό σου, είτε σαν φίλαθλο, είτε με τα γάντια του τερματοφύλακα, είτε με τον μπαγλαμά και το λαούτο που τόσο αγαπούσες.
   Ένα μικρό δείγμα από το αφιέρωμα αποτελoύν οι παρακάτω φωτογραφίες  και το βιντεάκι που ακολουθεί.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)