Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ




      Αυλαία σήμερα Τετάρτη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δασκάλων (18α Ακριτίδεια) που έγινε στην πανέμορφη Ξάνθη, στα Πηγάδια (στο αθλητικό κέντρο) από την Παρασκευή 26 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 με τη συμμετοχή συνολικά 19 ομάδων (ανάμεσα σ΄αυτές και η ομάδα της Κύπρου) . Η ομάδα των Τρικαλινών Δασκάλων συμμετείχε με 20 παίχτες και κατάφερε να φτάσει και αυτή τη χρονιά  (όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια) στους ημιτελικούς αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Έβρου από την οποία έχασε με σκορ 2 – 0 , αφού κατάφερε να αποκλείσει την Καβάλα, τη Φλώρινα, την Πιερία και τη διοργανώτρια  Ξάνθη. Σήμερα έγινε και ο τελικός ανάμεσα στις ομάδες των Ιωαννίνων και Έβρου , όπου επικράτησε η ομάδα της Θράκης με σκορ 3 – 1 και πήρε το κύπελλο για δεύτερη φορά. Η ομάδα μας λόγω της γενικότερης πολιτικής κατάστασης δεν έμεινε να παίξει στον μικρό τελικό με την Κομοτηνή για την τρίτη θέση και επέστρεψε χθες το βράδυ. Μια διοργάνωση άψογη σε όλα τα επίπεδα(συγχαρητήρια στους διοργανωτές)  με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε σχέση με τις αθλητικές , αναδεικνύοντας έτσι τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής  τους  με παραδοσιακούς χορούς , παραδοσιακά εδέσματα και επισκέψεις στη Βιστωνίδα και σε άλλες τουριστικές περιοχές. Τη σκυτάλη της διοργάνωσης για την επόμενη χρονιά πήραν οι Δάσκαλοι της Λαμίας  που καλούνται με τη σειρά τους να κρατήσουν το επίπεδο του θεσμού εκεί που με μεγάλο κόπο όλες οι διοργανώτριες ομάδες  μέχρι τώρα κατάφεραν να το φτάσουν. Για την ιστορία η ομάδα των Τρικαλινών Δασκάλων κατάφερε να πάρει το κύπελλο δύο φορές,  στον τελικό μια φορά εδώ στα Τρίκαλα, όπου έχασε από τη Χαλκίδα και στους ημιτελικούς άλλες  δύο φορές πέρυσι στην Πρέβεζα και το 2012 στη Χαλκίδα.

2 σχόλια:

  1. Φίλε Τάκη, το ματς για την τρίτη θέση θα το έπαιζες με την Κομοτητνή καθότι εμείς παίξαμε τελικό και τερματίσαμε δεύτεροι!!
    Σίντος Κώστας.
    Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε Κώστα, γράφτηκε εκ παραδρομής ότι θα παίζαμε με τα Ιωάννινα, αλλά διορθώθηκε αμέσως την επόμενη ημέρα μόλις καταλάβαμε το λάθος που έγινε. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα είχε διορθωθεί ακόμα!!! Καλό Καλοκαίρι! Δ.Γκουσδοβάς

      Διαγραφή


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)