Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Αυλαία για τα 20α «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ» στην Αλεξανδρούπολη.



   Την Τετάρτη 28/6 άνοιξε η αυλαία του 20ου Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών «Ακριτίδεια 2017», που φέτος είχαν την τιμή να το διοργανώσουν οι Δάσκαλοι του Έβρου στην πανέμορφη Αλεξανδρούπολη και έκλεισε την Κυριακή 2/7/2017 .
    Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2017 αναδείχτηκαν οι Δάσκαλοι της Άρτας, αφού νίκησαν το Σάββατο με 3-2 τη Φλώρινα/Καστοριά στα ημιτελικά και το πρωί της Κυριακής κάτω από δύσκολες συνθήκες αφόρητης ζέστης στον τελικό επικράτησαν με 2-0 της Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο «Μαρίνος Δαστερίδης» του ΑΟ Καππαδοκών.
   Την 2η θέση πήρε η Αιτωλοακαρνανία που επικράτησε στα πέναλτι 5-3 των Ιωαννίνων αφού στην κανονική διάρκεια οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και κούρασης αφού οι ομάδες αγωνίστηκαν και το πρωί για τα προημιτελικά, με τους Ηπειρώτες να ηττώνται αυτήν την φορά στην ρουλέτα των πέναλτι σε αντίθεση με το πρωί  που επικράτησαν της Κύπρου.
   Στην 3η θέση τερμάτισαν τα Ιωάννινα παίρνοντας άνευ αγώνα τη νίκη στον μικρό τελικό, κόντρα στην Φλώρινα/Καστοριά που δεν αγωνίστηκε.
Πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχθηκαν οι Γεωργίου (Άρτα) και Πηλιχός (Χαλκίδα) με 5 γκολ.
   Συγχαρητήρια στους διοργανωτές! Παραδειγματική η φιλοξενία τους, έγκαιρη ενημέρωση μέσω fb , με μερικά όμως προβληματάκια (που εύκολα πιστεύω θα μπορούσαν να τα ξεπεράσουν) όπως μπάλες στα γήπεδα, τρεις διαιτητές κ.λ.π.  Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλους όσους αγωνίστηκαν όλες αυτές τις ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, καθώς οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές και γι’ αυτό οι διαιτητές πραγματοποίησαν σε όλους τους αγώνες από ένα cool break σε κάθε ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)