Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ( 16α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ )



Μετά από πολύ καιρό αδράνειας (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) η ιστοσελίδα μας ενεργοποιείται και πάλι. Άλλωστε δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς καθώς μπαίνουμε πλέον σε τροχιά Πρωταθλήματος. Όπως είναι γνωστό ο Σύλλογός μας έχει αναλάβει για το 2013 τη διοργάνωση των 16ων Ακριτιδείων που θα γίνει το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

   Στα πλαίσια της προετοιμασίας αυτής της διοργάνωσης , μιας και ο πήχης από το Σύλλογο της Χαλκίδας  έχει ανέβει πολύ ψηλά και εμείς πρέπει να φανούμε αντάξιοι, είχαμε μια πρώτη συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας , όπου έγινε μια ουσιαστική συζήτηση. Ορίστηκαν οι τομείς ευθύνης και οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν. Από όλους υπήρχε η καλή διάθεση και η σιγουριά πως όλα θα πάνε καλά και θα διοργανώσουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Ήδη άρχισε η προετοιμασία των γηπέδων όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

    Αγωνιστικά οι μάχες μεταξύ μας έχουν φουντώσει και με το σκεπτικό της διοργάνωσης στην πόλη μας όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν μια θέση στην 16άδα . Άλλος μπελάς αυτός για τον αρχηγό μας .
    Από εδώ και πέρα ό,τι χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε με σχόλια μέσα από τη σελίδα μας ή με το e-mail  που θα σας ανακοινώσουμε σύντομα ή με το τηλέφωνο του αρχηγού της ομάδας μας Δημήτρη Νταούλα (6932588948)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)