Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ε Ι Π Α Ν ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ (16α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ που έγινα στα ΤΡΙΚΑΛΑ από 26 έως 30 Ιουνίου 2013.)



    

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013


Με την ευκαιρία της λήξης των αγώνων - (16α Ακριτίδεια 2013-Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης ) - και με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης  για την υποδοχή,  τη φιλοξενία, αλλά και την άρτια και επιτυχή διοργάνωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος,  από μέρους σας.
Η επένδυση σε τέτοιες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις δίνει την ευκαιρία σε όλους  μας  για  την ενασχόληση με τον αθλητισμό, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί οφέλη και αξίες που πηγάζουν μέσα από τη συνεύρεση όλων των συμμετεχόντων, ως απώτερος σκοπός. 
Από τη μεριά μας, θα καταβάλλουμε με τη συμμετοχή μας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη και συνέχιση του πρωταθλήματος.

   Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους των Τρικάλων που μας πρόσφεραν αξέχαστες στιγμές αφού οργάνωσαν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Τα κατάφεραν και με το παραπάνω...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!   ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!
ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΟΥΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙA ΜΗΝΥΜΑTA (ΗΜΑΘΙΑΣ)

Αγαπητοί συνάδελφοι,
του συλλόγου Εκπαιδευτικών Τρικάλων και της οργανωτικής επιτροπής διεξαγωγής  του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την ονομασία «16α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2013», που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πόλη σας, το διάστημα 26-30 Ιουνίου 2013, σας εκφράζουμε μέσα από την καρδιά μας τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια για την πετυχημένη από κάθε άποψη διοργάνωσή σας. Σας αξίζουν πραγματικά πολλά ΜΠΡΑΒΟ. Με τις προσπάθειές σας πετύχατε να αναβαθμίσετε το θεσμό και να στείλετε μηνύματα αισιοδοξίας, αλλά παράλληλα και πρόκλησης για τον επόμενο διοργανωτή.
Επιβεβαιώσατε, πως ο αθλητισμός είναι το μέσον για την ανάπτυξη κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που έχουν τη δύναμη να ενώνουν και να εκπέμπουν μηνύματα συναδέλφωσης, φιλίας, καλοσύνης και ανθρωπιάς, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας. 
Σε όλους τους εμφανείς και αφανείς ήρωες της αξιόλογης αυτής προσπάθειας αξίζουν πραγματικά ΘΕΡΜΑ συγχαρητήρια.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ 17α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΟ 2014 (25-29 ΙΟΥΝΙΟΥ).
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ


ΚΑΒΑΛΑΣ (29 Ιουνίου 2013)
Και ήταν πολύ καλά οργανωμένη η συνεστίαση, με απόλυτο συναδελφικό πνεύμα και γι' αυτό άρεσε πολύ.
     Το βράδυ οι διοργανωτές μας είχαν άλλη έκπληξη: η ορχήστρα "Βασίλη Τσιτσάνη" στο μύλο του Ματσόπουλου, ένα εκπληκτικά όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, πρόσφερε δωρεάν μια μουσική βραδιά με ελληνικά λαϊκά τραγούδια, που δεν άφησαν κάποια στιγμή ασυγκίνητο ακόμη και τον προπονητή μας να ρίξει τη γυροβολιά του όταν…
      Το βράδυ της ίδιας μέρας, το 1/3 μόνον, δυστυχώς, της αποστολής επέλεξε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση που ετοίμασαν επί τούτου οι διοργανωτές με πολλά μικρά και μεγάλα παιδιά και μας άφησαν όλους άφωνους με την τελειότητά της. Δεν ντρέπομαι να ομολογήσω πως στο μεγαλύτερο μέρος της παράστασης συγκρατούσα με κόπο τα δάκρυά μου.

    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΤΗΣ ΚΑΒΆΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΆ

    Αν και ζούμε σε δύσκολους καιρούς, οι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας Εκπαίδευσης εξακολουθούν να δίνουν νόημα στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα όπου κι αν αυτά λαμβάνουν χώρα.
     Έτσι η ομάδα ποδοσφαίρου των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, για 7η συνεχή χρονιά συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ανέλαβε και  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.
     Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της μεγάλης αυτής εκδήλωσης που ήταν από κάθε άποψη άρτια και επιτυχημένη…

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (30 Ιουνίου 2013)
     Συγχαρητήρια  στους συναδέλφους των Τρικάλων οι οποίοι κατά γενική ομολογία διοργάνωσαν μια πραγματικά άψογη απ’ όλες τις απόψεις διοργάνωση, πολιτιστικά και αθλητικά!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
 ΣΕΡΡΩΝ (4 Ιουλίου 2013)
ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ  2013.  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ   Π.Ε.

   Την Κυριακή 30-6-2013, έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δασκάλων, "ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2013", το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην  όμορφη  και  φιλόξενη  πόλη  των  Τρικάλων.
Η ομάδα των Σερρών δεν πήρε μέρος ούτε σε αυτό το πρωτάθλημα, έχει να παρουσιασθεί από τη διοργάνωση στην Καβάλα 2008, είχε στραμμένη όμως  την  προσοχή  της στην ομάδα  της Κέρκυρας αφού εκεί αγωνίστηκαν 3  δικοί  της παίκτες  που  υπηρετούν εδώ και αρκετά χρόνια  σε  σχολεία της  Κέρκυρας.
     Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου τόνισαν την άριστη οργάνωση των  αγώνων, γήπεδα, αποδυτήρια, διαιτητές, γιατροί μέχρι και ξενάγηση σε  παλιά πόλη  και  εκδρομή στα  Μετέωρα είχαν οργανώσει.
Του χρόνου λοιπόν ραντεβού στην Πρέβεζα, ελπίζοντας να έρθουμε και μεις οι Σερραίοι, και να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα.



30 Ιουνίου 2013-07-17
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ  :  Η ανάρτηση από το site του Σταύρου Θεοδωράκη

όπου σε ανταπόκρισή του ο  Άκης Βάιος, αναφέρει: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.antapokrites&id=25676

Εδώ Τρίκαλα: Γεμίσαμε δασκάλους!
Άνοιξε την πόρτα και βγες έξω. Μείνε στον δρόμο και άκου γύρω σου συζητήσεις. Όλοι με γνώμη για όλα, όλοι με συμβουλές και διδαχές. Είναι φορές που νομίζεις πως γέμισε ο κόσμος δασκάλους; Εμείς εδώ στα Τρίκαλα το ζούμε αυτό πολύ πιο έντονα από ποτέ τις τελευταίες μέρες και μάλιστα κυριολεκτικά. Στην πόλη βρίσκονται για ένα πενθήμερο αρκετές εκατοντάδες δάσκαλοι για μια αθλητική πανδαισία!
Εδώ και χρόνια διοργανώνουν ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και, φέτος, τα «16α Ακριτίδεια» διεξάγονται εδώ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε αντίθεση με τις εκατομμύρια δωρεάν διδαχές που διαχέονται στον τρικαλινό ουρανό, δωμάτιο σε ξενοδοχείο δεν βρίσκεις ούτε για πλάκα. Από δασκάλους βέβαια άλλο τίποτα. Δάσκαλοι νεοδιοριζόμενοι με πουκαμισάκι και τζιν, δάσκαλοι έμπειροι με γιακά και παντελόνι, δάσκαλοι συνταξιούχοι με βερμούδα και μακό. Δάσκαλε που δίδασκες σε όλη την πόλη και τα μικρά έντρομα να τρέχουν αριστερά και δεξιά στους δρόμους από φόβο έκτακτων σχολικών μαθημάτων εν μέσω διακοπών.
Συνολικά είκοσι ομάδες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και ακόμη και από την Κύπρο συμμετέχουν στο τουρνουά. Παρών έχουν δηλώσει οι ομάδες από Αγρίνιο, Ημαθία, Ιωάννινα, Λάρισα, Άρτα, Κύπρο, Χαλκίδα, Λαμία, Έβρο, Καρδίτσα, Ξάνθη, Φλώρινα-Καστοριά, Καβάλα, Πρέβεζα, Πιερία, Τρίκαλα, Κοζάνη. Οι εκδηλώσεις άρχισαν την Τετάρτη 26/6 και ολοκληρώνονται σήμερα, Κυριακή. Πέρα από τον αθλητικό χαρακτήρα, η διοργάνωση έχει πάρει φυσικά και έναν φιλοσοφικό, πολιτισμικό χαρακτήρα - και πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, με τόσους εκπαιδευτικούς; Από εκδήλωση με την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης», μέχρι και επίσκεψη στα Μετέωρα περιλαμβάνει το μενού.
Το όλο σκηνικό φέρνει λίγο στο παλιό «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», αλλά στη σιωπή της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης, κρύφτηκε και η μαζική προαγωγή του εγχειρήματος. Γιατί και αν μοιάζει παιχνίδι, μόνο τέτοιο δεν είναι. Ή μάλλον είναι τόσο παιχνίδι, όσο απλοί οι κανόνες που μας αφήνουν να παίξουμε. Μέσα στην κρίση, μέσα στα άγχη και τους φόβους, είναι όμορφο να σε περιτριγυρίζουν διδαχές. Συμβουλές που σου λένε παίξε, μάθε, ζήσε, όπως παλιά. Και ένα τέτοιο παιχνίδι αφήστε μας να το παίξουμε και εμείς μαζί σας. Άλλωστε και πριν, αλλά και μετά το σφύριγμα της λήξης, το μόνο σίγουρο είναι πως χαμένος δεν θα βγει κανείς. Από νικητές; Δασκάλους να δει το μάτι σου. Και μπόμπιρες που ακόμη τρέχουν να κρυφτούν, ή πιθανότερα που τρέχουν… να παίξουν.

         ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)