Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Η «κούπα» των 17ων Ακριτιδείων 2014 πήγε …στην Κύπρο.



    Έπειτα από τέσσερις ημέρες συνεχών αγώνων , έπεσε η «αυλαία» του 17ου Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης «Ακριτίδεια 2014», με την Κύπρο να κατακτά την πρώτη θέση, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό με τα  Ιωάννινα  με σκορ 4-1 .
   Μια πολύ καλή διοργάνωση αν εξαιρέσουμε την απόσταση κάποιων γηπέδων που ήταν μακριά από την πόλη και τη δεξίωση που και αυτή έγινε σε απόσταση 20 χμ. περίπου από την Πρέβεζα και μάλιστα σε τέτοιο δρόμο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

   Δεν μπορούμε  να έχουμε σχόλια για τον τελικό γιατί δεν τον είδαμε, αλλά από την άλλη πλευρά ίσως δικαιολογημένα να πήγε η κούπα εκεί μιας και οι Κύπριοι κάνουν τέτοια προσπάθεια για να μπορέσουν να παρευρεθούν στο Πρωτάθλημα αυτό. Βέβαια η φετινή τους ομάδα ήταν μια από τις ισχυρότερες(όχι τυχαία βέβαια, αφού διαθέτουν νέο κόσμο σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες) και αυτό το νιώσαμε στον πρώτο αγώνα που κάναμε, αν και ήμασταν ξεκούραστοι.
    Η ομάδα μας κατέκτησε την 4η θέση αφού δεν δεχτήκαμε(λόγω κούρασης) να παίξουμε στον μικρό τελικό με την Ξάνθη. Μια καλή προσπάθεια και μια πολύ καλή θέση ανάμεσα στις 18 ομάδες όπως γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια.  Σημασία έχει ότι εμείς κερδίσαμε τους Κύπριους Πρωταθλητές του Πρωταθλήματος, όπως και στη Χαλκίδα πριν από δύο χρόνια είχαμε κερδίσει τα Γιάννενα που είχαν πάρει τότε το κύπελλο. Ίσως η μοίρα μας το έχει να κερδίζει τον τελικό αυτή η ομάδα που θα χάσει από εμάς.  Καταφέραμε να βάλουμε στο σύνολο 10 γκολ και να δεχτούμε 6 από τα οποία τα 4 με τα Ιωάννινα.

   Παίξαμε ποδόσφαιρο, το χαρήκαμε, δεν είχαμε ιδιαίτερους τραυματισμούς (σημαντικό αυτό!) και το κυριότερο περάσαμε καλά , με τα  κους-κους, τα σχόλια, τα πειράγματα , μερικά από τα οποία έχω συλλέξει και θα ανεβάσω σιγά σιγά.
Την διοργάνωση για την επόμενη χρονιά ανέλαβε  η Ξάνθη.    
Να ευχηθούμε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους  ΚΑΙ  ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ του χρόνου στην Ξάνθη.
Υ.Γ.  Σε λίγες ημέρες θα ανεβάσουμε κάποια βίντεο και φωτογραφίες που θα ετοιμάσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)