Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ξεμπλοκάρισμα ιστολογίου

Μετά από ψάξιμο κάποιων ημερών, κατάφερα να ξεμπλοκάρω την ιστοσελίδα μας για να μπορώ να κάνω κάποιες αναρτήσεις. Θα διαπιστώσατε ότι στην προσπάθειά σας να μπείτε στην ιστοσελίδα μας, από τον firefox ή Chrome ενώ στην αρχή άνοιγε η σελίδα και ίσα που φαινόταν η φωτογραφία μας, κατευθείαν έβγαινε η εικόνα αυτή :


Αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι το σύστημα έκανε κάποιες αλλαγές (για καλύτερη προστασία) και έπρεπε και εγώ να βρω τρόπο να μπω ως διαχειριστής για να κάνω κάποιες τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις της σελίδας.
 


Τελικά βρέθηκε τρόπος μέσω του κινητού μου, έγιναν οι τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις και να ΄μαστε πάλι εδώ. Εκ των προτέρων ζητάω την κατανόησή σας (καθότι δεν είμαι επαγγελματίας) τη συγγνώμη μου για την ταλαιπωρία για όσους θέλατε κάποια ενημέρωση από τη σελίδα και δεν την είχατε. Υλικό από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. (Δ. Γκουσδοβάς)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)