Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Η ΠΡΩΤΗ "ΚΑΝΟΝΙΚΗ" ΝΙΚΗ



Το πρώτο της στην ουσία παιχνίδι έδωσε στη Ζάκυνθο η ομάδα μας. Σ' ένα παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό το άγχος μας - μην ξεχνάμε πως η σημερινή αντίπαλός μας ήταν αυτή που μας δυσκόλεψε ίσως περισσότερο πέρσι - κέρδισε την Κέρκυρα με σκορ 3 - 1. Η ομάδα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε στην αρχή του 1ου ημιχρόνου. Ο Λεωνίδας Γκολίτος πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, και με καταπληκτικό σουτ (κάτι απ' τα παλιά) άνοιξε το σκορ. 1- 0!!! Η Κέρκυρα όμως πίεσε, και σε μια αντεπίθεση άλλαξαν ωραία τη μπάλα και απέναντι στον Κωσταντάκο που δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης ισοφάρισαν. 1 - 1 . Μ' αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο κόουτς Νταούλας προσπάθησε να ηρεμήσει την ομάδα, - το άγχος που λέγαμε - έδωσε και τις κατάλληλες οδηγίες, που φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Η ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε πάλι να πάρει κεφάλι στο σκορ. Κόρνερ του Τάμπα στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά του Αυγέρη και 2 - 1 !!!!. Το παιχνίδι έγινε πλέον πιο εύκολο. Η Κέρκυρα πίεσε, αλλά οι παίχτες μας έκλεισαν καλά τους χώρους και δεν τους έδωσαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν ξανά. Αντίθετα σε μια αντεπίθεση με το "Βραζιλιάνο" Τζίτζιο έκαναν το 3 - 1 και τέλειωσαν το παιχνίδι.
Η ομάδα βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στους τελικούς καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς. Με μια ισοπαλία αύριο το απόγευμα στις 7.00 με την Έδεσσα - ακόμα και με ήττα!! - τερματίζει πρώτη στον όμιλό της.
Η σύνθεση: Κωσταντάκος - Γκαραβέλας - Αυγέρης - Μπαρμπάτσης - Μπούνας - Τζόκας - Τρικάλης - Τάμπας - Σιούτας - Γκολίτος - Νταράλας. Έπαιξαν επίσης : Τζίτζιος - Ρίζος - Γκότζιας - Μέμτσας - Λάσκος και Νταούλας
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Χτές : Κέρκυρα - Έδεσσα 3 - 1 και Τρίκαλα - Φωκίδα 2 - 0 (χωρίς αγώνα)
Σήμερα: Τρίκαλα - Κέρκυρα 3 - 1 και Έδεσσα - Φωκίδα 2 - 0 (χωρίς αγώνα)

Βαθμολογία

Τρίκαλα 6 βαθμούς 5 - 1
Κέρκυρα 3 βαθμούς 4 - 4
Έδεσσα 3 βαθμούς 3 - 3
Φωκίδα 0 βαθμούς 0 - 4

Απομένουν αύριο τα παιχνίδια Κέρκυρα - Φωκίδα και Τρίκαλα - Έδεσσα στις 7.00 όπως είπαμε. Οι γηπεδικές συνθήκες δεν είναι καθόλου καλές, με κακής ποιότητας πλαστικό χλοοτάπητα και μικρότερες διαστάσεις. Αυτό βέβαιαα δεν πτοεί καθόλου την ομάδα μας η οποία είχε προνοήσει και έκανε προετοιμασία και σε πλαστικό τάπητα. Τυχαίο; Δε νομίζω!!!

Εξωαγωνιστικά τώρα το βράδυ οι παίχτες θα πάνε στη δεξίωση που παραθέτει ως είθισται η διοργανώτρια ομάδα. Παιδιά προσοχή στο φαγοπότι. Όχι παρεκτροπές!!!!
Η πρώτη φωτογραφία είναι γιατί το ΚΥΠΕΛΛΟ πλησιάζει και η δεύτερη απ' τον περσινό αγώνα με την Έδεσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)