Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

E! E! E! - O! O! O! TO (ΞΑΝΑ)ΠΗΡΑΜΕ, ΤΟ (ΞΑΝΑ)ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟ!!!!!!



Ή

ταν να μην ξεκινήσουμε! Τώρα που γλυκαθήκαμε..... Ποιος μας σταματάει..... Και βέβαια η γνωστή και πολύ καλή ομάδα της Βέροιας δε θα μπορούσε να μας σταματήσει απ' το ν' ανέβουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο ψηλότερο σκαλί. Μ' ένα έξυπνο παιχνίδι κατάφερε καταρχήν να μην κινδυνέψει ιδιαίτερα και να φτάσει στη νίκη. Το 1 - 0 έγινε στο 25ο λεπτό περίπου με σκόρερ το Γιώργο Ρίζο που αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 4 γκολ στην πρώτη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δασκάλων. Στο 50ό περίπου λεπτό ο Βασίλης Τάμπας διπλασίασε τα γκολ της ομάδας και στο 60ό λεπτό έκλεισε το σκορ και έγινε το 3 - 0.
Η σύνθεση της ομάδας ήταν ίδια με τη χτεσινή. Διακριθέντες δεν υπήρξαν μιας και όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, πράγμα που αποδεικνείεται και από τα αποτελέσματα. Τέλειωσαν τη διοργάνωση αήτητοι - ούτε καν με ισοπαλία - και με γκολ 14 -1.
Οι 17 που έλαβαν μέρος ήταν:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΟΥΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΑΥΓΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΕΜΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΤΖΟΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΤΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΣΙΟΥΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΤΖΙΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΛΑΣΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ - ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΓΚΟΛΙΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΙΖΟΣ και φυσικά η ψυχή της ομάδας παίχτης, προπονητής, φροντιστής, διοργανωτής, εμψυχωτής και τόσα άλλα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ στον οποίο όλοι εμείς οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα αυτά που μας προσφέρει ακούραστα τόσα χρόνια.
Έκλεισε έτσι πετυχημένα με την κατάκτηση του κυπέλλου και η φετινή χρονιά της ομάδας. Μια χρονιά πάλι πετυχημένη η οποία θα κλείσει πιστεύω μ' ένα τελευταίο οικογενειακό ντέρμπι (εδώ θα πέσουν κορμιά πάλι) και φυσικά μ' ένα τσιμπούσι μιας κι αυτός είναι ένας άλλος τομέας στον οποίο η ομάδα τα πάει περίφημα. Στη διασκέδαση, το καλαμπούρι, την παρέα. Άλλωστε αυτή η ομάδα αυτό είναι πάνω απ' όλα. ΠΑΡΕΑ - ΦΙΛΙΑ.
Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες μετά την επιστροφή της ομάδας απ' τη Ζάκυνθο. Όσο για του χρόνου, μέχρι τώρα καμιά ομάδα δεν ανέλαβε τη διοργάνωση - η κρίση λέτε; - με πληροφορίες ότι ίσως ο Σύλλογος Δασκάλων Εύβοιας θα το διοργανώσει τελικά. Ίδωμεν...
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ - ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ - ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ - ΤΥΧΕΡΟΙ!!!!

ΥΓ: Και τώρα του χρόνου τι κάνουμε; Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά. Κύπελλο πάλι; Ξεκίνα Νταούλα να φτιάχνεις τροπαιοθήκη!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)