Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ....... ΑΠΟ ΓΚΟΛ




Δύο τσουνάμι έπληξαν προχτές Παρασκευή τον κόσμο. Και τα δυο περίπου ΟΧΤΩ ΡΙΧΤΕΡ. Ένα, το γνωστό στην Ιαπωνία με τις γνωστές συνέπειες στον συμπαθή λαό των Ιαπώνων και ένα στη Ζηλευτή Τρικάλων με άγνωστες συνέπειες για το συμπαθή αρχηγό μας Δημήτρη Νταούλα.


Στον κύκλο των "εμφυλίων" αγώνων, μετά τις επικές μάχες ανάμεσα σε: Ολυμπιακούς -Παναθηναϊκούς, Ψηλούς-Κοντούς, Μονούς-Ζυγούς (από το τελευταίο ψηφίο του έτους γέννησης), και άλλες "εφευρέσεις" του Νταούλα, ο τελευταίος χωρισμός έγινε ανάλογα με το χρόνο προσέλευσης των παικτων. Εναλλάξ ένας από τη μια ομάδα και ένας από την άλλη. Και προέκυψαν οι "Άσπροι" (τι άσπροι, μαύροι καλύτερα) του Νταούλα και του Γκαραβέλα και από την άλλη οι ¨Κίτρινοι" του Μπαρμπάτση και Ραπτοτάσιου. Συγγνώμη οι υπόλοιποι αλλά χρησιμοποίησα τα ονόματα των αρχαιότερων).


Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους "Άσπρους¨. Πέναλτυ από το Μάκη Μπουρσιάνη πάνω στον Αλέκο στα πρώτα λεπτά και 1-0 από τον Βασίλη Τάμπα. Από κεί και πέρα πήρε το λόγο ο Παυσανίας (έπιασαν τόπο τα μαθήματα Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου από το Τσίνζιο, που κέρδισε στην κοπή της πίτας) και σύντομα το σκορ εκτοξεύτηκε στο 4-0 όπως και έκλεισε για το 1ο ημίχρονο. Με λίγη προσοχή από τους επιθετικούς θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο αρχηγός χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι. Και τα κατάφερε.... Το σκορ έγινε ΟΚΤΩ-ΜΗΔΕΝ με το Νταούλα στα όρια της κατάρρευσης. Και να εξηγηθούμε για το θεμιτούς και αθέμιτους। Θεμιτοί ήταν η αναδιάταξη της ομάδας του, οι εσωτερικές αλλαγές, οι φωνές και άλλα। Μέχρι κι αυτός βγήκε στην επίθεση να σκοράρει. Πού πας έρμε!!!! Κινήσεις απελπισίας.Αθέμιτοι ήταν η καταστρατήγηση του τρόπου χωρισμού των ομάδων। Όποιος ερχόταν και του άρεσε, τον έπαιρνε στην ομάδα του (Σιούτας, Ιορδανίδης ...) άσχετα αν ήταν να πάνε στην άλλη ομάδα. Και όποιον δεν του άρεσε τον πάσαρε στην άλλη ομάδα. Έτσι την πάτησε και με το βιρτουόζο Σάκη Παππά που τον "πούλησε" κι αυτός τον εκδικήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Με τις μαγικές ενέργειες στο χώρο του κέντρου και τις φοβερές κάθετες μπαλιές-ασίστ του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.


Από τους νικητές δεν υπάρχουν διακριθέντες. Απλά γιατί ήταν όλο. Ο Κωνσταντάκος πέρασε στο τέρμα ένα ευχάριστο απόγευμα। Λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει έδειξε την κλάση του. Δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του.Άμυνα γρανίτης στις λίγες στιγμές που πιέστηκαν από τους Ανδρέου, Ραπτοτάσιο, Μπαρμπάτση, Γιώργο, και Τσίντζιο στο δεύτερο, κέντρο που έβγαζε φωτιές από Τάμπα, Γκουγκοστάμο (Νίνη), Μπούνα, Παππά, Σκούτα και επίθεση κοφτερή από Παυσανία, Αλέκο και Σκούτα।


Από τους ηττημένους Ζήση, Μπουρσιάνη, Βαμπούλα, Νταούλα, Γκαραβέλα, Γκουσδοβά, Ταμπάκο, Γκολίτο, Γκότζια, μαέστρο, Ιορδανίδη (α ρε Μιχάλη πού πήγες και μπήκες), Αυγέρη ..... τι να πεις; Το σκορ τα λέει όλα. Απελπισία!!!! Και να φανταστείς ότι ο Ντίνος Ζήσης έκανε καλή εμφάνιση!!!


Ηπλάκα είναι ότι ο Νταούλας μας απειλεί για το επόμενο παιχνίδι. ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, γιατί ξέρεις, τα τσουνάμι και ποι σεισμοί έχουν ισχυρούς μετασεισμούς!!!!!!!!!!


ΥΓ Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη, για να μη λεει ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι αμερόληπτος γιατί έπαιζε από τους κίτρινους, ας την καταθέσει από κάτω στα ΣΧΟΛΙΑ.


ΥΓ Φωτογραφικό υλικό-ντοκουμέντο δυστυχώς δεν έχουμε, γιατί και τον φωτογράφο Γκουσδοβά τον πήρε το τσουνάμι. Ήταν με τους "Άσπρους".Αλλά κι αυτή που έχουμε αντικατοπτρίζει απόλυτα την κατάσταση. Κάπως έτσι ήταν και η έκφραση του Νταούλα μετά το τέλος του παιχνιδιού
























1 σχόλιο:


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)