Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ....ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ



Το ότι η ομάδα μας διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές είναι γνωστό τοις πάσι.Και όχι μόνο στα στενά πλαίσια του Νομού Τρικάλων αλλά και πανελλήνια।Άλλωστε οι επιτυχίες της στα Πρωταθλήματα την έκαναν γνωστή σε όλους।Το ότι υπάρχουν κι άλλα ταλέντα μέσα σ' αυτήν την ομάδα, λίγο ως πολύ γνωστό κι αυτό। Διαθέτουμε άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες στη μουσική (μαέστρο), στο τραγούδι (Σιούτας), στο χορό (πολλοί) κλπ। Το ότι έχουμε στις τάξεις μας και ......ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ!!! ε αυτό πάει πολύ। Κι όμως! Ο Παυσανίας την προηγούμενη Κυριακή έλαβε μέρος στον 4ο Ημιμαραθώνιο "Θανάσης Σταμόπουλος" στη διαδρομή Καλαμπάκα-Τρίκαλα και ....ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ! Και μάλιστα σε αρκετά καλό χρόνο।

Μπράβο Παυσανία। Άντε και στους Ολυμπιακούς!!!!!!!!

Όσο αφορά τις κακές γλώσσες που ισχυρίζονται ότι στον Άγιο Νικόλαο τον προσπέρασε ένας 75χρονος, άστους να λένε। Απλά ζηλεύουν και δεν έχουν τα κότσια οι περισσότεροι ούτε το γύρο του γηπέδου να κάνουν!

Άλλοι πάλι λένε ότι ο μαραθώνιος είναι η αιτία της "ξηρασίας" από γκολ του Παυσανία। Αλλά κι αυτό λέει ότι θα το αποδείξει στο επόμενο παιχνίδι। Τρέμε Ντίνο।

Τέλος και για κάποιους άλλους κακεντρεχείς που λένε ότι δεν έτρεξε καθόλου, έχουμε και πειστήρια। Τη φωτογραφία λίγο πριν τον τερματισμό। Και μάλιστα υπό βροχήν। ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ο Παυσανίας।

Άμα θέλετε, ξαναμιλήστε।

Από όλη την ομάδα και πάλι Παύσι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

1 σχόλιο:


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)