Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ...ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ… ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Το αίμα πίσω πήρε η ομάδα του Νταούλα (με τις άσπρες φανέλες) στο σημερινό αγώνα που έγινε και πάλι στο γήπεδο της Ζηλευτής। (Επαναληπτικός αγώνας, με κριτήριο χωρισμού των δύο ομάδων την ώρα προσέλευσης(έγινε στο προηγούμενο ματς, παρά τα παρατράγουδα που υπήρξαν). Βέβαια σήμερα αν ερχόταν κάποιος που δεν ήτα την προηγούμενη φορά , έμπαινε στην κλήρωση για να δει με ποια φανέλα θα παίξει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και πάλι για τους κίτρινους μιας και προηγήθηκαν στο σκορ με κεφαλιά του Αλέκου !! ύστερα από στημένη φάση φάουλ που εκτέλεσε ο Τάμπας(εκεί τα χρειάστηκε ο αρχηγός) ।Υπήρξαν πολλές καλές στιγμές για τους άσπρους αλλά η μπάλα δεν τους έκανε τη χάρη και έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με σκορ 1 – 0 υπέρ των κίτρινων σε πείσμα της ομάδας του Νταούλα που παραγματικά σήμερα είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού ο Παυσανίας δεν έβγαλε ακόμα από την πλάτη του το ००।

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου ο αρχηγός των άσπρων(Δ.Νταούλας) προτίμησε να παραμείνει εκτός γηπέδου, για να κοουτσάρει το παιχνίδι, παραχωρώντας τη θέση του στον Τρικάλη. Όπως αποδείχθηκε οι συμβουλές του έπιασαν τόπο και με καρφωτή κεφαλιά του Ιορδανίδη η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, έτσι γίνεται το 1 - 1 . Από εκεί και πέρα λίγο η γκρίνια των κίτρινων , λίγο ο αέρας και το σπάσιμο της γκίνιας με το γκολ του Μιχάλη τα πράγματα άλλαξαν άρδειν και στο 70΄περίπου στο φάουλ που χτύπησε ο Λ.Γκολίτος απομάκρυνε με κεφαλιά ο Νίκος Αλεξανδρής και η μπάλα στρώθηκε στο Βαγγέλη Σιούτα που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 1 υπέρ των άσπρων.(Άντε να τους πιάσεις μετά. Ίσως το είχαν και ανάγκη μετά το 8 – 0 του προηγούμενου αγώνα) . Το παιχνίδι έδειχνε (τουλάχιστο απ΄έξω) ότι οι άσπροι αυτή τη φορά είχαν τον αέρα της νίκης και λίγο πριν το σφύριγμα του καινούριου διαιτητή (κ।Νίκου, ο οποίος ήταν άψογος θα έλεγα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού) σουτ του Χ।Τρικάλη από το κέντρο σχεδόν και η μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά , αφού ο Μπούνας που αντικατέστησε τον Κωνσταντάκο, ήταν εκτός θέσης।Τα δύο από τα τρία γκολ των άσπρων μπορείτε να τα δείτε στην αριστερή στήλη (χρήσιμες διευθύνσεις)Το γκολ των κίτρινων για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να το ανεβάσω ακόμα।Θα το δούμε και αυτό σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)