Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΚ – ΑΟΤ - ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Την Τρίτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων. Θα συμμετέχουν οι ομάδες των Παλαιμάχων της ΑΕΚ, των Παλαιμάχων Τρικάλων και των Δασκάλων Τρικάλων.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Περιφέρεια Τρικάλων και την Ιερά Μητρόπολη Τρικάλων για φιλανθρωπικό σκοπό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα συγκεντρωθούν όμως τρόφιμα, ρούχα και χρήματα από εισιτήριο που τιμάται 1€, προαιρετικά,  για όποιον θέλει να συνεισφέρει ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα θα διατεθούν από το Μάρκετ του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου.  Τα είδη ρουχισμού από τον Ιερό Ναό Αγίας Επισκέψεως. Τα χρήματα από το Φιλόπτωχο Ταμείο Τρίκκης και Σταγών.
Η συμμετοχή όλων είτε με την παρουσία τους είτε με τη συνεισφορά τους  θεωρείται απαραίτητη για τον σπουδαίο αυτό σκοπό για τον οποίο διοργανώνεται  το τουρνουά.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!
    Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)