Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ποδοσφαιρικό τουρνουά των παλαιμάχων ΑΕΚ - ΑΟΤ και Δασκάλων Τρικάλων (ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ)




   Τουρνουά ποδοσφαίρου Φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Απριλίου 2013 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, με την συμμετοχή Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, του ΑΟΤ και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων.
   To τουρνουά άρχισε με τον αγώνα των Βετεράνων ΑΟΤ και ΑΕΚ τον οποίο κέρδισαν οι παλαίμαχοι των Τρικάλων με γκολ τόσο του Πρεκατέ ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι άδειασε και τον Σεραφείδη γράφοντας το 1-0  όσο και του γιατρού Γ Κολώνα που ξετίναξε στη κυριολεξία τα δίχτυα.
   Στο β΄ ημίχρονο πέρασε με αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα  ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Βέβαια διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, με αποτέλεσμα  η ΑΕΚ να μην  έχει  καμιά ελπίδα  να σκοράρει καθ΄ότι οι παλαίμαχοι Τρικάλων είχαν όλα τα μέσα με το μέρος τους. Τελικά δε χρειάστηκε καθόλου η συμβολή του, αφού ο Αντιπεριφερειάρχης έδειξε ότι βρισκόταν σε μεγάλη φόρμα με τις αποκρούσεις που έκανε.
   Μια αλλαγή υπήρξε στο πρόγραμμα αφού αντί τριών αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι, τελικά έγιναν μόνο δύο αγώνες γιατί ο χρόνος δεν ήταν επαρκής λόγω των αναμνηστικών  φωτογραφιών και των αυτόγραφων που μοίρασαν οι βετεράνοι στα παιδιά.
   Στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας  η ομάδα των Παλαιμάχων της ΑΕΚ κέρδισε τους Τρικαλινούς Δασκάλους με 1-0 ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο σπεσιαλίστας Ντανιέλ Μπατίστα με αποτέλεσμα να αφήσει κάγκελο τον τερματοφύλακά μας Κώστα Κωνσταντάκο. Στη συνέχεια των αγώνων έγιναν βραβεύσεις και απονομές επάθλων στους αρχηγούς και εκπροσώπους των ομάδων.
   Στις εξέδρες του γηπέδου, οι  μαθητές Τρικαλινών σχολείων (Δημοτικών – Γυμνασίων και Λυκείων) έδωσαν άλλο χρώμα  στη διοργάνωση,  αποθεώνοντας με τα συνθήματά τους , τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους δασκάλους τους σε όλες τις  προσπάθειές των για σκοράρισμα.
   Συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά τρόφιμα και ρούχα αλλά και χρήματα τα οποία διατέθηκαν στη Μητρόπολη Τρικάλων για να τα διαθέσει εκεί όπου υπάρχουν πραγματικές ανάγκες.
   Φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση υπάρχει πιο κάτω στο τέλος των αναρτήσεων.     Ευχαριστούμε το συνάδελφο Δημήτρη Λαρίση για τη συμβολή του με μεγάλο μέρος του φωτογραφικού υλικού που μας διέθεσε για ανάρτηση. Γίνεται επεξεργασία των βίντεο που τραβήχτηκαν και θα αναρτηθεί κάποιο μοντάζ όταν θα είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)