Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ


 
   Οι μέρες για την έναρξη του Πρωταθλήματος αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα. Και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων μαζί με την ομάδα των Δασκάλων Τρικάλων ετοιμάζεται πυρετωδώς με σκοπό να διοργανώσει ένα Πρωτάθλημα τέλειο, ει δυνατόν, σε όλα τα επίπεδα. Ήδη η προκήρυξη του Πρωταθλήματος από τη ΔΟΕ έχει γίνει (υπάρχει αναρτημένη στο blog της ομάδας μας, στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ, αλλά έχει πιστεύω αποσταλεί και σε όλους τους Συλλόγους). Αυτό το διάστημα ασχολούμαστε με τον κανονισμό του Πρωταθλήματος που θα δημοσιευθεί σε λίγο. Περιμένουμε τις συμμετοχές όλων σας μέχρι τις 15 Μαΐου – όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα για να είναι πιο εύκολος και γρήγορος και ο σχεδιασμός και άλλων ενεργειών όπως η κλήρωση κλπ – και για να σας δελεάσουμε κατά κάποιον τρόπο παραθέτουμε στη συνέχεια και ένα αρχικό πρόγραμμα άλλων εκδηλώσεων πέρα από τις αθλητικές:
·        Τετάρτη 26 Ιουνίου: Το μεσημέρι Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Τρικάλων
Το βράδυ: Η καθιερωμένη δεξίωση. Θα συμμετέχει η  Ορχήστρα των Δασκάλων με πλούσιο έντεχνο – λαϊκό πρόγραμμα καθώς και επαγγελματική ορχήστρα με
τραγούδια και χορούς  απ’ όλη την Ελλάδα ώστε να καλύψει όλες  τις αποστολές.
·        Πέμπτη 27 Ιουνίου: Στο Μύλο του Ματσόπουλου η Ορχήστρα Βασίλης       Τσιτσάνης σ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στους τρικαλινούς δημιουργούς (Τσιτσάνη-Βίρβο-Καλδάρα-Μητροπάνο-Κολοκοτρώνη….)
·        Παρασκευή 28 Ιουνίου: Στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στο Φρούριο των Τρικάλων Μουσικοθεατρική  Παράσταη της νεανικής χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Αθανασίου με μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκαίου και Μουσική Ομάδα Δασκάλων σε διεύθυνση του συναδέλφου Λεωνίδα Πλαστάρα.
·        Πρωινές ξεναγήσεις στα αξιοθέατα – μνημεία των Τρικάλων με πρόγραμμα που θα οριστικοποιηθεί προσεχώς
·        Το τρίτο ημίχρονο των αγώνων:                                                                     Καθημερινές συναντήσεις τα πρωινά για καφέ και τα βράδια για ποτό με happenings και ειδικές τιμές για τα μέλη των αποστολών στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και αλλού. Στέκι μας οι καφετέριες Barooz και  Filion.                                                                                                                  Όλες οι εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα κοντά στο κέντρο της πόλης.
Θα θέλαμε από τώρα να παρακαλέσουμε όλες τις αποστολές να δώσουν το παρόν σε όλα αυτά τα δρώμενα πέρα από τους αγώνες. Στόχος της διοργάνωσης θα είναι να τονιστεί ο χαρακτήρας της παρέας, της συναδελφικότητας, της επαφής μεταξύ μας, Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και όχι μόνο να παίξουμε μπάλα ή να κερδίσουμε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)