Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η ΣΑΤΙΡΑ από το θεατρικό στο φρούριο με τη χορωδία του Αγίου Αθανασίου για τους Νταούλα των Τρικάλων, Κροκόδειλου της Κατερίνης, Μπουλούκου της Χαλκίδας, Καραβασίλη της Πρέβεζας, Μαλισόβα των Ιωαννίνων, παππούλη, τερματοφύλακα της Καβάλας και Πρόδρομου της Κύπρου.

    Με την ευκαιρία του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου  δασκάλων,  παρουσιάστηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 στο ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου στις 9:30΄ μ.μ  υπό την αιγίδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων η κατά γενική ομολογία πολύ πετυχημένη κοινωνικοπολιτική σάτιρα:
«Βίρα "τσολιά μ’" τις άγκυρες και όρτσα τα πανιά» , μέσα από μουσικοθεατρικά δρώμενα.
    Ήταν μια διαφορετική προσέγγιση στην κρίση από τη  χορωδία του Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων σε συνεργασία με ορχήστρα εκπαιδευτικών της πόλης μας. Από τη σάτιρα αυτή δεν ξέφυγαν ούτε οι αρχηγοί και παίχτες των ομάδων. Το κομμάτι της σάτιρας που αναφέρεται στους αρχηγούς και τους παίχτες κάποιων ομάδων, μπορείτε να το δείτε πατώντας στον τίτλο στην αριστερή πλευρά της σελίδας ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ.
     Η  ορχήστρα των εκπαιδευτικών αποτελούνταν  από τους:
Πούλιο Νίκο στο μπουζούκι, Κόφφα Αλέξανδρο στην κιθάρα, Λίτσα Αγαθή στην Κιθάρα, Χριστόπουλο Κώστα στο πιάνο, Νίκο Δήμο στο λαούτο και τον μπαγλαμά.
Μαέστρος  ο Λεωνίδας Πλαστάρας .

     Η είσοδος ήταν ελεύθερη και τους  ευχαριστούμε όλους για την πολύ ωραία βραδιά που μας προσέφεραν και ιδιαίτερα τα παιδιά που συμμετείχαν  τα οποία παρά την πίεση που είχαν τις προηγούμενες ημέρες με τις εξετάσεις, κατάφεραν και βρήκαν τον απαιτούμενο  χρόνο για τις απαραίτητες πρόβες.

2 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι, επειδή πρόκειται για την ταπεινότητά μου, προφανώς δεν ακούγεται καλά στο βίντεο το... παρατσούκλι μου. Αντί του λανθασμένου "Βαμπούλη", αν θέλετε διορθώστε το.

    παππούλης
    ("κατά κόσμο" Άλκης Οικονομίδης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε, έλειπα μερικές ημέρες και δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ,τώρα που το βλέπω το διορθώνω.Ευχαριστώ.

      Διαγραφή


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)