Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ



   

   Τα 16α Ακριτίδεια μπορεί να τελείωσαν αλλά τα Τρίκαλα με τη φόρα που πήραν , συνεχίζουν να παίζουν ακόμα μπάλα. Έκλεισαν φιλικό αγώνα με την ομάδα της Καλαμπάκας στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου χθες Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013. Βέβαια η κούραση της ομάδας ήταν εμφανής αφού η Καλαμπάκα (ως πιο ξεκούραστη) κατάφερε να τους βάλει 3 γκολ  και να τελειώσει το 1ο ημίχρονο με το 3 – 0.
Στη συνέχεια στο 2ο ημίχρονο και αφού πήρε μπρος η μηχανή των Τρικάλων, κατάφεραν οι παίχτες της να ισοφαρίσουν το σκορ και να τελειώσει το παιχνίδι 3 – 3. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα των Τρικάλων που ζήτησε και παράταση για ένα 10λεπτο, όπου μπήκε ένα γκολ για την κάθε ομάδα και ο αγώνας τελικά έληξε 4 – 4.
 Η συνέχεια ήταν λίγο διαφορετική αφού μετά και οι δυο ομάδες συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα του Τσιρώνη στη Σωτήρα  για κρασοκατάνυξη (με τέτοιο κρύο!!!) με το πολύ ωραίο κρασί που προσέφερε ο συμπαίκτης μας Δημήτρης Κραραγιώργος (όπως μας έχει συνηθίσει) και για μπυρίτσα με τον απαραίτητο συνοδευτικό μεζέ (κεμπάπ) , τα διάφορα σαλατικά και με την  γιγαντοοθόνη  να παίζει στην αρχή τον τελικό ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων και στη συνέχεια τον αγώνα ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ  -  ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Ήταν μια πολύ καλή μάζωξη μετά την κούραση από  τη διοργάνωση για να ευχηθούμε όλοι μαζί για ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  σε όλους. Από σήμερα θα αρχίσουμε να ανεβάζουμε το υλικό που επεξεργαστήκαμε και έχουμε στη διάθεσή μας. ΚΑΛΟ ΜΑΣ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Για επικοινωνία takisgousdovas@hotmail.com  η΄   ioraptot@windowslive.com  . 

Υ.Γ Αν μας παρακολουθούν οι συνάδελφοι της ΚΑΒΑΛΑΣ , της ΠΙΕΡΙΑΣ και της ΚΟΖΑΝΗΣ ας μας στείλουν μια φωτογραφία της ομάδας τους που αγωνίστηκε στα 16α Ακριτίδεια στα Τρίκαλα(στα παραπάνω mail) για να ανεβάσουμε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Μας λείπουν μόνο οι τρεις αυτές ομάδες , για να μη βάλω από το ίντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)