Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και ΒΙΝΤΕΟ που δυσκολεύουν κάποιους να τα βρουν.

     




    Επειδή μερικοί δυσκολεύονται να βρουν τα βίντεο που ανεβάζουμε με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα δουν, σας ενημερώνουμε για άλλη μια φορά πως όταν βλέπετε μια ανάρτηση που παραπέμπει σε βίντεο , θα πρέπει να πάτε στην αριστερή πλευρά της σελίδας μας που λέει ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ  ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ και να πατήσετε στο σύνδεσμο του βίντεο. Έτσι ανοίγει το βίντεο και μπορείτε να το δείτε.



       

    Επίσης επειδή ο χώρος των αναρτήσεων είναι περιορισμένος και δε φαίνονται όλες οι αναρτήσεις που κάναμε για τον κάθε μήνα , (ούτε καν οι αναρτήσεις από ένα μήνα αν είναι πολλές)για να μπορέσετε να τις δείτε, μπορείτε να πάτε και πάλι στην αρχή της αριστερής πλευράς της σελίδας μας που λέει  "αρχειοθήκη  ιστολογίου"  και να τις ανοίξετε από εκεί. (πατώντας πάνω σε όποια ανάρτηση δε φαίνεται όταν ανοίγετε τη σελίδα). Για παράδειγμα για το μήνα Ιούλιο του 2013 φαίνονται μόνο οι 7 πιο πρόσφατες αναρτήσεις του μήνα και δε φαίνονται οι υπόλοιπες 16 .Το ίδιο μπορείτε να κάνετε για να δείτε και αναρτήσεις από τους προηγούμενους μήνες.
















    Και στο τέλος από κάθε ανάρτηση μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας. Όταν βλέπετε "Αναρτήθηκε από ...   1 σχόλιο"  σημαίνει ότι αν πατήσετε πάνω θα δείτε το σχόλιο που έγραψε κάποιος και μπορείτε να κάνετε απάντηση.

1 σχόλιο:


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)